Om rejeforum.dk

Historie
http://www.rejeforum.dk gik på nettet d. 26. september 2011, skabt af tre rejeentusiaster. Formålet med siden var at udbrede denne lille niche af akvariehobbyen gennem vidensdeling og erfaringsudveksling. To af de oprindelige stiftere er stadig brugere her på siden, Jonas og mich. I starten af 2015 blev siden overtaget af monjak2444 og caso. Vores mål er at fortsætte siden i den gode ånd, at fastholde og udbygge den mængden af viden her er og fortsat søge at udbrede interessen for reje hobbyen.

Om siden
rejeforum.dk er en privat ejet og drevet side uden økonomiske interesser. D.v.s. at siden er reklamefri, dog forbeholder teamet bag siden sig ret til at udføre en vis form for reklame for forhandlere, der støtter siden aktivt ved at donere præmier til konkurrencer.

Siden er til for brugernes skyld, men er også afhængig af brugernes input. Dels gennem deltagelse i sidens debat fora, men også gennem bidrag i form af artsbeskrivelser og artikler. Kontakt en af administratorerne hvis du vil hjælpe til.

Ellers er det vigtigste at holde en god omgangstone, og se at få delt den store mængde viden som er derude.

Shrimp on!

/Teamet