Page 1 of 3
Vandskifte
Posted: 09 Jul 2015, 21:49
by caso
Torsdag er akvarie dag her i huset. Når ungerne er puttet smutter jeg ud og ordner akvarierne.
jeg har fået indrettet mig så det hele klares meget nemt.
Vand ud:
- image.jpg (1.72 MiB) Viewed 9812 times
Vand i:
- image.jpg (1.76 MiB) Viewed 9812 times
Og 90 l nyt ionbyttet vand klar til næste uge:
- image.jpg (1.48 MiB) Viewed 9812 times
Halvanden time, 20 akvarier ordnet og nyt vand til næste uge. Og det enda inkl. dette indlæg
Re: Vandskifte
Posted: 10 Jul 2015, 10:06
by monjak2444
det ser dejlig let ud at lave vandskift hjemme hos dig
hvad er den der ting i bunden af billed 2
Re: Vandskifte
Posted: 10 Jul 2015, 11:03
by caso
Hvis du mener billede 3, så er det mit ionbytningsanlæg. Det er med blandet materiale.
Re: Vandskifte
Posted: 10 Jul 2015, 16:15
by kylmann
Ser Godt ud, og lækkert let at bruge..
Re: Vandskifte
Posted: 10 Jul 2015, 21:29
by monjak2444
det er ski smart,kommer du lige forbi mig på søndag og ordner mit vandskifte
Re: Vandskifte
Posted: 10 Jul 2015, 23:22
by cpg
Du fylder de kasser med vand, og kommer det salt i som der skal, og tapper det så direkte fra kasserne?
Er der ikke noget gennemluftning i dem?
Re: Vandskifte
Posted: 10 Jul 2015, 23:30
by caso
Jeg blander saltet i lige inden det skal bruges. Ellers ingen gennnemluftning.
Deniz, det må blive en anden gang
Re: Vandskifte
Posted: 12 Jul 2015, 10:30
by monjak2444
hehe så ellers lige frem til det
så må jeg hellere komme igang når du ikke kommer forbi
Re: Vandskifte
Posted: 12 Jul 2015, 13:10
by cpg
Er det så kun af temperatur hensyn at du har det vand som skal bruges næste gang stående?
Re: Vandskifte
Posted: 13 Jul 2015, 11:07
by caso
Med ionbytter anlægget kan jeg lave vandet når det skal bruges. Jeg er dig lige skiftet fra RO anlæg, hvor jeg brugte flere dage på at fremstille vandet. Så en del af det er gammel vane. Det er dig også pga temperatur. Derudover kan jeg godt lide at have noget vand stående klar. Hvis der sker et eller andet så et vandskifte skal ske lidt hurtigt, så er det rart at der bare skal tilsættes lidt salt og så er man klar.